om-oss-nobb
nordisk-bygg-betong

Nordisk Bygg & Betong är ett företag med lång erfarenhet inom betonggolvsbranschen. Vi åtar oss både små som stora uppdrag – såsom husgrunder till industrigolv. Både för entreprenörer som privata kunder.

Vi på Nobb är specialister på allt som rör golv och golvrenoveringar, och erbjuder konsulthjälp som en av våra tjänster. Tack vare lång erfarenhet i branschen är vi riktigt duktiga på betongarbeten och ett bra slutresultat. 

Utförande kan innebära allt från formning – armering (traditionellt samt fiberlösning) – gjutning (laser-, vakuum-, traditionell -gjutning) – hårdbetongsgolv – epoxibeläggningar – dammbindning – lagningar – slipningar och målning m.m.

Vi erbjuder även konstruktionshjälp, ger förslag på utförande, ger råd vid val av material för specifika ändamål samt kan utföra konsultuppdrag.

Nobb AB ställer höga krav och arbetar endast med erkända produkter och material, detta för att kunna erbjuda hög kvalitet på utfört arbete samt att uppnå bästa resultat för kunds räkning.

Verksamhetsområdet sätts utan gränser, vi har hela Sverige som vår arbetsplats.Välkomna att kontakta oss om Ni har frågor eller för offert.

VÅRT MÅL ÄR NÖJDA KUNDER.

Vi erbjuder en rad olika tjänster, allt från
behovsanalys, materialval till utförande
av entreprenad och uppföljning.